donderdag 18 april 2013

Teams van de toekomst

Voorkant nieuw boek bekend!





De wereld verandert. We leven in een exponentiële tijd. Nieuws bereikt ons binnen twee seconden. Digitale ontwikkelingen volgden elkaar nog nooit zo snel op. De wereld is een woonwijk geworden, waardoor we mondiaal steeds en overal in verbinding met elkaar staan. Nieuwe generaties komen op: een zapgeneratie, maar ook een generatie die zinvol werk wil doen.

Al deze ontwikkelingen hebben ook een grote impact op hoe wij samenwerken. Er is steeds minder tijd voor teamontwikkeling. Medewerkers zijn vaak lid van meerdere teams tegelijk en wisselen sneller van functie. Door de huidige economische omstandigheden is het steeds vaker een kwestie van: meer met minder.
In dit boek laten Jaco van der Schoor en Guido van de Wiel zien hoe de teams van de toekomst er uit zien. Wat zijn de nieuwe dilemma’s in teams, hoe werkt de virtuele realiteit door in teams, hoe kunnen we in de toekomst effectief aan teamontwikkeling werken en hoe geven we eigenlijk leiding aan het nieuwe samenwerken?

Auteursinformatie
Jaco van der Schoor is organisatiepsycholoog en expert op het gebied van teamontwikkeling. Hij is directeur/ eigenaar van Mensen in Bedrijf. Hij adviseert en begeleidt managementteams van grote organisaties op het gebied van samenwerking. Eerder schreef hij o.a. ‘Hoera een conflict!’ en ‘Leve het verschil!’

Guido van de Wiel is eigenaar van Wheel Productions, een bedrijf dat zich toelegt op storytelling in organisaties. Verder is hij vaste coach bij Rotterdam School of Management en hoofdredacteur van het platform www.duurzaamnieuworganiseren.nl. Hij schreef (mee aan) boeken als ‘Organiseren en HR in 2025’ en ‘Innoveerkracht’. In 2012 is hij genomineerd als Trendwatcher of the Year.



Verschijningsdatum: oktober 2013


(c) Guido van de Wiel

Geen opmerkingen: